Ο Μανούχος σφυρίζει τον ΑΡΗ στη Νέα Σμύρνη

από AllAboutARIS

Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους ορισμούς για τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Superleague. Ξανά σε παιχνίδι του ΑΡΗ ο Μανούχος που είχε αρκετά λάθη εις βάρος των κιτρινόμαυρων στο ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ

Ο ΑΡΗΣ μετά τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πάει το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη (2/11 – 19:30) με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, διαιτητής όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας, ο οποίος είχε φορντίσει στην πρεμιέρα του ΑΡΗ με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης να κλείσει μεταξύ άλλων τα “μάτια” σε καθαρό πέναλτι που έγινε πάνω στο Ιντέγε. Βοηθοί του θα είναι οι Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Σινιοράκης (Χανίων) και 4ος ο Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς).

Στο VAR επικεφαλής ορίστηκε ο Εμμανουήλ Σκουλάς του συνδέσμου Θεσσαλίας, έχοντας και αυτός… ιστορικό με τον ΑΡΗ, αφού όντας διαιτητής στο παιχνίδι με την ΑΕΛ απέφυγε να επαληθεύσει την ανατροπή που έγινε στον Λάρσον και για την οποία οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν πέναλτι, ενώ ακύρωσε και το καθαρό πέναλντι στο τελος ανακαλύπτοντας επιθετικό φαουλ του Ρόουζ. AVAR στην αναμέτρηση ο Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής).

Προτεινόμενα Άρθρα