Τρία βατά ματς, δύο δύσκολες "αποστολές"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η φετινή δομή της Super League έχει μειώσει την διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Οκτώβριος δεν έχει “φύγει” ακόμα αλλά απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του 1ου γύρου της Super League. Με έναν ΑΡΗ που ακόμα… κυνηγάει την 6άδα και θέλει να δώσει συνέχεια στην… συγκομιδή βαθμών που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. 

Μέσα στις επόμενες 40 περίπου μέρες οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πέντε παιχνίδια τα οποία συνθέτουν ένα σχετικά καλό πρόγραμμα. Με καλά παιχνίδια αλλά και δύσκολες αποστολές οι οποίες δεν “λείπουν” από το καλεντάρι τους. 

Τα βατά παιχνίδια

Τα τρία από τα πέντε ματς του ΑΡΗ λοιπόν, έχουν έναν ικανοποιητικό βαθμό ευκολίας. Το ερχόμενο Σάββατο (02/11) η ομάδα παίζει στην Νέα Σμύρνη, ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με την Λαμία στην Θεσσαλονίκη. Ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά από τον ΑΡΗ στην βαθμολογία και είναι στα μέτρα του. Ειδικά από την στιγμή που δύο από τα τρία αυτά ματς θα διεξαχθούν στην έδρα του.

Οι δύσκολες “αποστολές”

Η Αθήνα πέρυσι… πλήγωσε την ομάδα και της στέρησε βαθμούς που ευτυχώς δεν επηρέασαν αρνητικά την προσπάθειά της να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο. Στις επόμενες πέντε αγωνιστικές θα κληθεί να παίξει τρεις φορές στην πρωτεύουσα. Και οι δύο από αυτές αποτελούν δύσκολες “αποστολές”. Δηλαδή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (11η αγωνιστική) και με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το φινάλε του 1ου γύρου. Δύο γήπεδα στα οποία η ομάδα πέρυσι γνώρισε ισάριθμες ήττες και δέχθηκε συνολικά οκτώ γκολ. Με τα περιθώρια για απώλειες βαθμών φέτος να είναι πολύ μικρότερα.

Προτεινόμενα Άρθρα