Ρονάλντο: "Ηταν υγιές το rivalry με τον Μέσι"

από AllAboutARIS

Ο star της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, έβαλε τη δουλειά πάνω από το ταλέντο και μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι τονίζοντας ότι η αντιπαλότητα τούς έκανε καλύτερους.

“Στόχος μου είναι να παραμένω νέος ακόμα και αν μεγαλώνω. Οταν τελειώσω την καριέρα μου, θα αποσυνδεθώ από τα πάντα. Για να παραμείνεις ανάμεσα στους κορυφαίους, πρέπει να είσαι έξυπνος. Τα 700 γκολ μου; Ενας σημαντικός αριθμός, είμαι περήφανος, λίγοι έχουν φτάσει εκεί. Το αγαπημένο μου γκολ; Αφού με ρωτάτε, θα πω αυτό κόντρα στην Γιουβέντους, το ψαλιδάκι, επειδή είναι ένα γκολ το οποίο προσπαθούσα για χρόνια. Τι χρειάζεται για πετύχεις τόσα γκολ; Ταλέντο αρχικά, μετά δουλειά, το ταλέντο από μόνο του είναι άχρηστο. Τίποτα δεν πέφτει από τον ουρανό. Πείτε μου έναν παίκτη με τη δική μου ηλικία που παίζει σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους” είπε σε συνέντευξη στο France Football ο Πορτογάλος μύθος.

Και πρόσθεσε. “Στην ηλικία των 19-20 συνειδητοποίησα ότι το ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από αριθμούς, γκολ και τίτλους. Ο Μέσι; Στην Ισπανία ήμασταν αντίπαλοι και αυτό μάς έκανε καλύτερους. Ενιωθα την παρουσία του περισσότερο απ’ όταν ήμουν στην Μάντσεστερ, οπότε υπήρχε έξτρα πίεση. Ηταν μια υγιής αντιπαλότητα”.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα