Η αντεπίθεση συνεχίζεται σήμερα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την δεύτερη σερί νίκη τους, για πρώτη φορά φέτος, ψάχνουν σήμερα οι κιτρινόμαυροι

Πριν επτά μέρες ο ΑΡΗΣ έφυγε νικητής από την Ξάνθη. Για να θεωρηθεί όμως εκείνο το ματς ως η αρχή για κάτι καλύτερο, θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια. 

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της συνέχειας ο ΑΡΗΣ φιλοδοξεί να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στην φετινή του συγκομιδή σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό (17:15 AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2).

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ υποδέχεται τους Αγρινιώτες στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ψάχνοντας την δεύτερη διαδοχική νίκη της για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν. Μία νίκη που ενδεχομένως την βοηθήσει να μπει στην εξάδα, απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που… καίγεται για βαθμούς. 

Εβδομάδα με χαμόγελα και συνέχεια… γνωριμίας

Το “διπλό” στην Ξάνθη άλλαξε προς το καλύτερο το κλίμα στα αποδυτήρια, το οποίο σε συνδυασμό με την… αύρα του Ένινγκ βοήθησε σημαντικά στην προετοιμασία των παικτών αυτή την εβδομάδα. Μία εβδομάδα στην διάρκεια της οποίας ο Γερμανός συνέχισε την προσπάθεια του να μάθει ακόμα καλύτερα την ομάδα, ρίχνοντας και πάλι το βάρος στην άμυνα. 

Το μόνο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο Ένινγκ ήταν αυτό του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο 28χρονος άσσος όμως ξεπέρασε γρήγορα τις ενοχλήσεις στην γάμπα και τέθηκε στην διάθεση του τεχνικού τιμ για το σημερινό παιχνίδι.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Ideye, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Η… βαθμοθηρία του Παναιτωλικού

Ο ΑΡΗΣ “καίγεται” για βαθμούς με φόντο την Ευρώπη. Ο Παναιτωλικός από την άλλη προσπαθεί εδώ και καιρό να… ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας εναποθέσει τις ελπίδες του στον Μάκη Χάβο ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έκανε την επανεμφάνισή του με τους Αγρινιώτες στο 2-2 με την ΑΕΛ.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετώπισε προβλήματα της τελευταίας στιγμής, προετοιμάζοντας την ομάδα του με αρκετά αμυντικογενή προσέγγιση και με στόχο να χτυπήσει τον ΑΡΗ στο ανοικτό γήπεδο.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Λουσέρο, Φυτόπουλος, Σανιά, Παρράς, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

8η αγωνιστική Super League
ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός
ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Σταύρος Σίπκας (Σάμου)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΣ: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Προτεινόμενα Άρθρα