Συνεχίζει ως έχει, μέχρι νεωτέρας…

από Αντώνης Γκάτζιος

Η αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Μάρκους Λόβετ JR αναγκάζει τον ΑΡΗ να συνεχίσει ως έχει στην παρούσα φάση, κάτι που σημαίνει ότι θα παραταχθεί με το υπάρχον ρόστερ στον αγώνα του Σαββάτου (26/10) με τον Παναθηναϊκό.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι εκτός προγράμματος για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, όμως ο κόουτς του ΑΡΗ ήθελε τουλάχιστον τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ που θα αποκτηθεί το συντομότερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τον καθοριστικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τον Κολοσσό Ρόδου. Η δυσάρεστη εξέλιξη στο θέμα Λόβετ δε βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν εκ νέου για γκαρντ.

Την ίδια ώρα, στον ΑΡΗ ψάχνουν και ψηλό ο οποίος θα αντικαταστήσει πιθανότατα τον Τζόρτζε Γκάγκιτς. Ο «εκλεκτός» δεν έχει βρεθεί ακόμη και η ομάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη, όσο και ιδιαίτερη κατάσταση, αφού αφενός υπάρχουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών (Μποχωρίδης, Μόρις), από την άλλη δύο παίκτες τελούν υπό αντικατάσταση. Δεν πρέπει να λησμονείται βέβαια ότι υπάρχει ακόμα το ban του Κάιλ Ουίβερ.

Μ’ αυτές τις συνθήκες, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου στοχεύει να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί. Η προσοχή, όμως, είναι εύλογα στραμμένη στις αλλαγές που επίκεινται, και από τη στιγμή που οι αποφάσεις είναι ειλημμένες, ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα