Λάρσον, Μαντσίνι και οι άλλοι…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μετά από αρκετό καιρό είναι ορατό το ενδεχόμενο να… χαλάσουν οι σταθερές του ΑΡΗ στην επίθεση, εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οι ενοχλήσεις του Γιάννη Φετφατζίδη στην γάμπα τον καθιστούν αμφίβολο για το επερχόμενο παιχνίδι. Ετσι δεν αποκλείεται έπειτα από πολλά ματς να ανοίξει ξανά μία θέση στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. 

Συγκριτικά με άλλες θέσεις, σε αυτές της τριάδας πίσω από τον φορ υπάρχει η… πολυτέλεια των εναλλακτικών. Ποιοτικές και αρκετές, τις οποίες έχει στην διάθεσή του ο Μίχαελ Ένινγκ. 

O Ντάνιελ Λάρσον με τον Ντάνιελ Μαντσίνι είναι οι πρώτες επιλογές του Γερμανού, με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα από την στιγμή που έχει αγωνιστεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια -πλην αυτού με τον Ολυμπιακό- παρουσιάζοντας ανοδική εικόνα το τελευταίο διάστημα. Αμφότεροι βοηθούν αμυντικά ενώ ο Λάρσον έχει το πλεονέκτημα του “ένας εναντίον ενός” έναντι του Αργεντινού εξτρέμ. 

Από εκεί και πέρα υπάρχουν επίσης οι επιλογές των Μαρτίνες και Τόνσο αλλά δεν είναι φύσει εξτρέμ και εφόσον παίξουν στον άξονα τότε ο Γκάμα θα πρέπει να μεταφερθεί στα άκρα. 

Ο Ένινγκ έχει υπόψιν του τις επιλογές που διαθέτει και ανάλογα με την κατάσταση του Φετφατζίδη θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Προτεινόμενα Άρθρα