"Αν το πρόβλημα πληρωμής των διαιτητών είναι ο ΑΡΗΣ να μας πουν να βάλουμε πλάτη"

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ μάλιστα σήμερα πλήρωσε τους διαιτητές του αγώνα με τον Παναιτωλικό

Αδιανόητη κίνηση που φανερώνει την στοχοποίηση που υπάρχει από πλευράς ΕΠΟ προς τον ΑΡΗ. Συγκεκριμένα ασκήθηκε δίωξη στην ΠΑΕ και κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ 1 για οφειλές προς τους διαιτητές, τη στιγμή που η κιτρινόμαυρη διοίκηση πληρώνει πάντα προκαταβολικά την εβδομάδα πριν τα παιχνίδια την διαιτητική ομάδα.

Μάλιστα σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προπλήρωσε τους διαιτητές του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό χωρίς αυτό να έχει διεξαχθεί ενώ το ίδιο είχε πράξει και για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Πάντως όπως τονίζουν κύκλοι της ΠΑΕ δεν υφίστανται θέμα με την δίωξη καθώς πάντα η διοίκηση είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις της ενώ παράλληλα κατακεραυνώνει την ηγεσία της ΕΠΟ μιλώντας για επιλεκτική δουλειά από στελέχη της. “Ο ΑΡΗΣ πληρώνει πάντα την διαιτησία την εβδομάδα πριν τους αγώνες και το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει, άσχετα από τα “θέλω” της Ελληνικής Ομοσπονδίας που ζητά τα χρήματα ένα μήνα νωρίτερα. Αν το πρόβλημα της ΕΠΟ είναι ο ΑΡΗΣ που οι διαιτητές ήταν απλήρωτοι επί μήνες τότε ας μας το πουν να βάλουμε πλάτη. Απορούμε πραγματικά πως ο κος Θεοφίλου παραμένει στη θέση του. Κάνει επιλεκτικά τη δουλειά του αγνοώντας σκάνδαλα όπως αυτό με την travel plan όπου καταχράστηκαν 3.5 εκατ. Τσιμουδιά γι αυτά …” αναφέρουν χαρακτηριστικά άνθρωποι της διοίκησης.

Προτεινόμενα Άρθρα