Η… είσοδος του Σόουζα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ενδεκάδα του ΑΡΗ στα τελευταία παιχνίδια έχει βρει στις… σταθερές της.

Στην Ξάνθη ο Μίχαελ Ένινγκ διατήρησε ένα σχήμα το οποίο έχει μονιμοποιηθεί από την σύντομη παρουσία του Τόλη Τερζή στον πάγκο ως πρώτος προπονητής. Με τα μόνα νέα πρόσωπα να προκύπτουν μέσα από τις αλλαγές και τον Ούγκο Σόουζα να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά. 

Ο Πορτογάλος μπήκε προχθές σε ένα χρονικό σημείο που ο ΑΡΗΣ προσπαθούσε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Οπως το ίδιο έγινε και στην Τούμπα όπου βέβαια το αποτέλεσμα δεν ήταν το ίδιο. 

Το παράδοξο είναι ότι ο Σόουζα σε αυτά τα δύο παιχνίδια δεν έχει αγωνιστεί στην φυσική του θέση. Την πρώτη φορά έπαιξε στα μπακ ενώ προχθές ως τρίτος χαφ. Παρόλα αυτά είναι ο μοναδικός αμυντικός του ΑΡΗ που έρχεται τις τελευταίες αγωνιστικές από τον πάγκο και βρίσκει θέση στην ενδεκάδα, έστω για λίγα λεπτά. Μακριά όμως από την αμυντική τετράδα όπου πολύ δύσκολα αλλάζει κάτι φέτος. Μοναδική εξαίρεση τα δύο 90λεπτά του πάντα σταθερού Δεληζήση με ΟΦΗ και Βόλο, μαζί με τα επτά λεπτά που αγωνίστηκε ο αρχηγός του ΑΡΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό λόγω κόπωσης του Βέλεθ.

Προτεινόμενα Άρθρα