Ο διακόπτης γυρίζει (και πάλι) στην Ξάνθη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ματς αντίδρασης το σημερινό για τους "κιτρινόμαυρους"

Η Super League έχει επιστρέψει από χθες και βρίσκει τον ΑΡΗ να έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή σήμερα με αντίπαλο την Ξάνθη στις 17:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ).

Η 7η αγωνιστική… φέρνει τους “κιτρινόμαυρους” στα Πηγάδια όπου θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους -όπως και πέρυσι- χωρίς περιθώρια για την παραμικρή απώλεια. Και όλα αυτά απέναντι σε μία Ξάνθη που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και αποτελεί μέχρι στιγμής την έκπληξη του πρωταθλήματος. 

Η εβδομάδα… γνωριμίας και τα βλέμματα στον Ένινγκ

Το παιχνίδι στην Ξάνθη έρχεται μία μέρα μετά την συμπλήρωση επτά ημερών του Μίχαελ Ένινγκ στην Θεσσαλονίκη, με τον Γερμανό να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του σημερινού αγώνα.

Ο 54χρονος προπονητής βρίσκεται ακόμα σε φάση προσαρμογής και… γνωριμίας με το ρόστερ της ομάδας την τελευταία εβδομάδα. Για αυτό άλλωστε δεν προχωράει ακόμα σε ριζικές αλλαγές στην τακτική ή στα πρόσωπα της αποστολής, αφήνοντας εκτός τους Ντουάρτε, Κωνσταντινίδη και Μενέντεθ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.”
 
Με ψυχολογία και… έδρα η Ξάνθη 

Η ομάδα της Θράκης εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς οι οποίοι την έχουν φέρει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Τελευταίο της… θύμα ήταν ο Παναθηναϊκός -με αλλοίωση αποτελέσματος βέβαια λόγω διαιτησίας- και σήμερα φιλοδοξούν ότι θα κάνουν την νέα έκπληξη κόντρα στον ΑΡΗ. Εναν ΑΡΗ τον οποίο η Ξάνθη θέλει να κρατήσει μακριά από την πρώτη 6άδα της βαθμολογίας λόγω Ευρώπης. 

Ο Κίκο Ραμίρεθ θα ανακοινώσει σήμερα την αποστολή, με την σίγουρη απουσία για τον Ισπανό να είναι αυτή του τραυματία Μπαξεβανίδη. 

Η “ταυτότητα” του αγώνα

7η αγωνιστική Super League
ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ
Γήπεδο: “ΞΑΝΘΗ ARENA”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας)
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΣ:Κών/νος Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Προτεινόμενα Άρθρα