Πλούσια δράση στην Basket League

από Αντώνης Γκάτζιος

Εκτός του αγώνα ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Ιωνικό Νίκαιας, η 4η αγωνιστική της Basket League περιλαμβάνει ακόμα πέντε αναμετρήσεις, σήμερα Σάββατο 919/10).

Ο Πανιώνιος μετά τον αποκλεισμό από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από Διαγόρα Δρυοπιδέων υποδέχεται το Ρέθυμνο ψάχνοντας την πρώτη του νίκη. Υπηρεσιακός προπονητής στη θέση του Γιάννη Λίβανου που απολύθηκε θα είναι ο Γιώργος Σκαραφίγκας, ενώ ντεμπούτο θα κάνει ο Σαμάρντο Σάμιουελς που μόλις χθες ανακοινώθηκε.

Ο Προμηθέας μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Ουλμ αναμετράται με τον Κολοσσό με τους Πατρινούς να έχουν κινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Ρόμπερτ Λόουερι.

Η ΑΕΚ με… φόρα από το 102-82 επί της Ορτέζ στην πρεμιέρα του BCL φιλοξενεί το αήττητο Περιστέρι που επέστρεψε μετά από 15 χρόνια στην Ευρώπη με νίκη επί της Γκαζιαντέπ. Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμού στον ώμο για τους γηπεδούχους, ενώ αμφίβολος για τους φιλοξενούμενους είναι ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες λόγω διαστρέμματος. H KAE AEΚ θα τιμήσει τον Βασίλη Ξανθόπουλο για την διετή προσφορά του στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός στον απόηχο της δεύτερης σερί ήττα του στην Ευρωλίγκα φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ χωρίς τον τραυματία Νίκο Παππά και τον Μπεν Μπέντιλ που δεν είναι δηλωμένος στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με το Λαύριο να υποδέχεται τον αήττητο Ήφαιστο.

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/10
Πανιώνιος-Ρέθυμνο 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
Άρης-Ιωνικός Νίκαιας 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
Προμηθέας Πάτρας-Κολοσσός Ρόδου 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
Λάρισα-Ηρακλής 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
ΑΕΚ-Περιστέρι 17:00 (COSMOTE Sport 4)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 17:30 (ΕΡΤ Sports)

Κυριακή 20/10
Λαύριο-Ήφαιστος Λήμνου 17:45 (ΕΡΤ2) 

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα