Καταλήγει… στα ίδια πρόσωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα οι τελικές αποφάσεις του Ένινγκ για την ενδεκάδα

Από εκεί που το άφησε ο Τόλης Τερζής φαίνεται ότι θα το συνεχίσει ο Μίχαελ Ένινγκ, σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα του αγώνα της Ξάνθης.

Οπως είχε σημειωθεί και τις προηγούμενες μέρες, ο Γερμανός φαινόταν ότι δεν έχει πρόθεση να αλλάξει κάτι όσον αφορά τα πρόσωπα. Και αυτό επιβεβαιώνεται πλέον μετά τις δύο τελευταίες προπονήσεις και κυρίως την χθεσινή. 

Ο 54χρονος προπονητής θα διατηρήσει, εκτός απροόπτου, το ίδιο σχήμα που ξεκίνησε στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, διαπιστώνοντας ότι περιλαμβάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε κάθε θέση. Μπορεί βέβαια το επιθυμητό αποτέλεσμα να μην ήρθε στο προηγούμενο ματς, αλλά τώρα ο Ένινγκ ποντάρει στην αντίδραση της ομάδας, στην δική του παρουσία αλλά και στον Τόλη Τερζή τον οποίο ακούει και συμβουλεύεται αυτές τις πρώτες μέρες. 

Ετσι λοιπόν εφόσον δεν προκύψει κάποια έκπληξη, ο Έμαν θα είναι στο τέρμα με τετράδα στην άμυνα τους Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ και Κόρχουτ. Σάσα-Ματίγια θα είναι η δυάδα των χαφ, με τους Φετφατζίδη-Ντιγκινί στα εξτρέμ και τον Γκάμα πίσω από τον Ιντέγε,

Προτεινόμενα Άρθρα