Συνεχίζει την προετοιμασία για Ξάνθη

από AllAboutARIS

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενώ το ίδιο θα ισχύσει και αύριο.

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη για την 7η αγωνιστική της Superleague. Βέλεθ και Κόρχουτ συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα (ο δεύτερος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ουγγαρίας ενώ ο Ισπανός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε) όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ενώ αύριο Παρασκευή (17/10) οι ποδοσφαριστές των κιτρινόμαυρων θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και αύριο) περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη στην «Ξάνθη Arena» (20/10, 17:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Τόσο ο Φραν Βέλεθ όσο και ο Μιχάι Κόρχουτ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας, συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα.

Προτεινόμενα Άρθρα