"Η πρώτη εικόνα μου για τον ΑΡΗ"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Μίχαελ Ένινγκ, όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε για τον ΑΡΗ και τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα.

Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ σχολίασε σχετικά:

Για τα στοιχεία που θεωρεί ως ατού για την ομάδα και σε ποια πιστεύει ότι θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις για να διορθωθούν: “Θα μπορούσαμε να μιλάμε πάρα πολύ για αυτό. Οσον αφορά αυτά που θέλω να διορθωθούν, δε θέλω να τα δουν οι αντίπαλοι. Στα θετικά, είναι μία ομάδα με ποιότητα που δημιουργεί ευκαιρίες και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Απλά λείπει η ισορροπία. Η συγκέντρωση για 90 λεπτά ώστε να αποφεύγει τα λάθη που γίνονται”.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό και κατά πόσο η ομάδα μπορεί να φτάσει ξανά σε ανάλογα επίπεδα απόδοσης: “Φυσικά το ελπίζω αλλιώς κάτι θα ήταν λάθος στο σκεπτικό μου. Αυτό εξαρτάται από το κατά πόσο η ομάδα θα αφομιώσει αυτά που θέλω. Ηταν ένα καλό ματς αλλά πάλι έγιναν κάποια εύκολα λάθη”.

 
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τις προπονήσεις και αν σκέφτεται αλλαγές εν όψει Ξάνθης: “Πρέπει να δω όλους τους παίκτες. Περιμένω και τον Φετφατζίδη. Δεν θέλω να αλλάξω πολλά γιατί υπάρχει μία συγκεκριμένη δομή. Δεν θα πάω την Κυριακή να βάλω πέντε διαφορετικούς παίκτες. Η ουσία είναι το πλάνο μας. Θα είναι διαφορετικό και θέλουμε να εφαρμοστεί από το πρώτο παιχνίδι”.

Προτεινόμενα Άρθρα