Ενημέρωση… σχεδόν πέντε ωρών!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πληρέστατη η ενημέρωση που παρείχαν τα μέλη του τεχνικού τιμ στον Γερμανό τεχνικό

Πάρα πολλά φαίνεται ότι είχαν να πουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ με τον Μίκαελ Ένινγκ, στο πρώτο briefing του Γερμανού τεχνικού πριν πιάσει δουλειά επίσημα από σήμερα. 

Ο Γερμανός κάθισε χθες για σχεδόν πέντε ώρες με τον Άγγελο Χαριστέα, τον Τόλη Τερζή και τα υπόλοια στελέχη του τεχνικού τιμ, αναλύοντας με κάθε λεπτομέρεια το ρόστερ συνολικά και ατομικά. 

Η διάρκεια βέβαια είναι απόλυτα λογική αφού ο Ένινγκ ενημερώθηκε αναλυτικά για όλους και παράλληλα πήρε στα χέρια του τα εργομετρικά ώστε να έχει εικόνα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Ο 54χρονος τεχνικός περισσότερο άκουσε όσα είχαν να του πουν οι άνθρωποι της ομάδας και δεν μπήκε ακόμα στην διαδικασία να αναλύσει την φιλοσοφία ή τις σκέψεις του για αυτά που θέλει να εφαρμόσει στον ΑΡΗ. Δεν τοποθετήθηκε δηλαδή σχετικά με το σύστημα που θέλει να χρησιμοποιήσει ή ενδεχόμενες αλλαγές στην ενδεκάδα που έχει σταθεροποιηθεί τις τελευταίες αγωνιστικές. 

Για την ώρα άλλωστε δεν σκοπεύει να κάνει κάτι… απότομα, έχοντας ως στόχο να εφαρμόσει σταδιακά κάποια πράγματα από την στιγμή που όπως φάνηκε του αρέσσαν αρκετά από τα στοιχεία που βγάζει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές υπό τις οδηγίες του Τερζή. 

Προτεινόμενα Άρθρα