Το κύκνειο άσμα του Τάλτον και οι εναλλακτικές

από Αντώνης Γκάτζιος

Η απόφαση για την αντικατάσταση του Γκάρι Τάλτον ήταν ειλημμένη και μόνο αν ο Αμερικανός γκαρντ έκανε ένα… θαύμα στη Λάρισα θα μπορούσε να αντιστραφεί η κατάσταση. Αυτό, δεν έγινε.

Ο Τάλτον ξεκίνησε καλά οργανωτικά, μοιράζοντας 4 ασίστ, τις περισσότερες στον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε και 8 πόντους, όμως η γενικότερη εικόνα του ήταν και πάλι μέτρια, δεδομένου και του πάρτι που έκαναν οι περιφερειακοί της Λάρισας. Κάτι που δεν ήταν μόνο δική του ευθύνη, όμως κατέδειξε και την αδυναμία του στην άμυνα.

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν αρχίσει να εξετάζουν περιπτώσεις Αμερικανών παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατασταλάξει σε τρεις περιπτώσεις, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποια συμφωνία. Με τα ερωτηματικά που υπάρχουν στο ρόστερ, ο αντικαταστάτης του Τάλτον πρέπει να έρθει… χθες, και για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει οριστική συμφωνία με το διάδοχο και να λυθεί τυπικά το ban του Κάιλ Ουίβερ.

Στην παρούσα φάση, φαίνεται ότι ο Τάλτον έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΑΡΗ, όμως από τη στιγμή που υπάρχουν εκκρεμότητες, κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά γι’ αυτό…

Προτεινόμενα Άρθρα