Το μάξιμουμ από την περιφέρεια

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη άφησε κενό στην περιφέρεια του ΑΡΗ, το οποίο μεγαλώνει με τη μέτρια απόδοση του Γκάρι Τάλτον. Σήμερα (13/10) στη Λάρισα ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί την καλή μέρα των "κοντών" του.

Αυτήν τη στιγμή, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πέντε έμπειρους παίκτες για τις θέσεις «1» έως «3». Στον τελευταίο αγώνα, κόντρα στον Ηρακλή, οι δύο από τους πέντε είχαν καλοί απόδοση: Ο Τζέιλεν Μόρις και ο Δημήτρης Φλιώνης. Σήμερα, ο Σούλης Μαρκόπουλος σαφώς θέλει να δει μεγαλύτερο αριθμό γκαρντ να αποδίδει καλά.

Η καλύτερη αξιοποίηση του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και η καλή απόδοση του Γκάρι Τάλτον είναι απαραίτητα συστατικά για να φτάσει ο ΑΡΗΣ στη νίκη. Το θέμα του Αμερικανού είναι λεπτό, αφού κι ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως όταν βρεθεί καλύτερος παίκτης και όταν λυθεί το ban του Κάιλ Ουίβερ, αναμένεται να αντικατασταθεί. Όμως σήμερα θα έχει την ευκαιρία για να δείξει τα καλά στοιχεία του. Μεγαλύτερο ρόλο είναι πιθανό να έχει και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Η καλή απόδοση των γκαρντ θα χρειαστεί και στην άμυνα, αφού η δύναμη πυρός της Λάρισας είναι οι γκαρντ της, ήτοι το δίδυμο Σκότι Ρέινολντς – Τζόνι Μπρεχανέμεσκελ, τους οποίους πλαισιώνει ο έμπειρος Νώντας Παπαντωνίου.

Προτεινόμενα Άρθρα