Σοβαρός για το πρώτο διπλό

από Αντώνης Γκάτζιος

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη θα κυνηγήσει σήμερα (13/10, 18:00, ΕΡΤ SPORTS Live, ζωντανά από τον LIBERO 107.4) ο ΑΡΗΣ στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας, απέναντι στην τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μετρά μία νίκη και μία ήττα ως τώρα στην Basket League και το σημερινό είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει, αν θέλει να κοιτάξει ψηλότερα, σε σχέση με τα τελευταία δύο χρόνια. Οι Θεσσαλοί φαίνονται για ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή της και το ροζ φύλλο αγώνα είναι απαραίτητο για τον ΑΡΗ, ώστε να «μπει σε ράγες» αναφορικά με την πορεία του προς τα επάνω στρώματα της λίγκας.

Ο ΑΡΗΣ αυτήν την εβδομάδα είχε την ευκαιρία να κάνει κανονική προετοιμασία, κάτι που δεν ήταν δυνατόν το προηγούμενο διάστημα λόγω της καθυστερημένης συγκρότησης του ρόστερ και έλευσης παικτών, όπως και των συνεχόμενων αγώνων. Ο Μαρκόπουλος έριξε μεγάλο βάρος στο μοντάρισμα της ομάδας και τα αποτελέσματα θα φανούν σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν, αφού ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι νοκ άουτ, ενώ και ο νεαρός Κώστας Βλάσιος έμεινε εκτός αποστολής. Ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί στη Λάρισα με 11 παίκτες, μεταξύ των οποίων οι νεαροί Βουλγαρόπουλος, Σιδηροηλίας, οπότε θα χρειαστεί καλή απόδοση από κάθε διαθέσιμο «όπλο».

Ο Μαρκόπουλος τόνισε στους παίκτες του επανειλημμένα ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τη Λάρισα, η οποία προέρχεται από δύο ήττες με συνολική διαφορά 52 πόντων. Ο σοβαρός ΑΡΗΣ θα περάσει σήμερα από τον κάμπο κι αυτόν θέλει να δει ο προπονητής του.

Προτεινόμενα Άρθρα