Ο Ντιγκινί… ανακρίνεται από τον κόσμο

από AllAboutARIS

"Αντιμέτωπος" με τους φιλάθλους του ΑΡΗ και όχι μόνο θα βρεθεί ο Νικολάς Ντιγκινί, ο οποίος θα απαντήσει στις διαδικτυακές ερωτήσεις που θα στείλει ο κόσμος μέσω της Superleague.

Στην συνέντευξη της εβδομάδας στην ιστοσελίδα της Superleague θα φιλοξενηθεί ο παίκτης του ΑΡΗ με αυτούς που επιθυμούν να στείλουν την ερώτησή τους να το μπορούν να το πράξουν μέχρι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου. Παρακάτω στην ανακοίνωση της SuperLeague παρέχονται όλες οι πληροφορίες ενώ όπως τονίζει μετά την συνέντευξη θα ακολουθήσει κλήρωση για έναν τυχερό που θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Νικολά Ντιγκινί, προσφορά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Super League:

Ο μέσος του Άρη Νικολά Ντιγκινί θα απαντήσει σε ερωτήσεις των φιλάθλων στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας που διοργανώνει η Super League.

Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου (και ώρα 14:00) στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Άρης, στο e-mail social@slgr.gr με τίτλο “ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΤΙΓΚΙΝΙ”, δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας.

Θα ακολουθήσει κλήρωση και ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Νικολά Ντιγκινί, προσφορά της ΠΑΕ Άρης

Προτεινόμενα Άρθρα