"Ο Παντελίδης, ο Τερζής και η κρίσιμη επιλογή"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Άγγελος Χαριστέας ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας του στον ΑΡΗ και μιλώντας για το θέμα προπονητή.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ μίλησε για την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη και τον Απόστολο Τερζή, ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνει λάθος στην επιλογή του προπονητή. Τόνισε χαρακτηριστικά: 

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μόνο δουλειά για μένα αλλά κάτι παραπάνω. Είναι η ομάδα που μεγάλωσα ποδοσφαιρικά. Με το που ήρθα, κλήθηκα να διαχειριστώ την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη. Αλλά με τις εικόνες που έχω, δεν θα βιαζόμουν να τον αντικαταστήσω εάν πρώτα δεν ήξερα την ομάδα από μέσα και ποιος τύπος προπονητή ταιριάζει. Δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη, σε μία ευαίσθητη θέση όπως αυτή του προπονητή. Ξεκινώντας την αναζήτηση προπονητή, θέλω να πω ότι είμαι εδώ για να κρίνω λάθη και σωστά αλλά για να διαχειριστώ καλά και στραβά όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι. Οντως έγιναν πολύ ψραία πράγματα πέρυσι. Μετά από χρόνια βγήκαμε Ευρώπη αλλά μετά έγιναν και λάθη τρανταχτά. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Πρώτο μου μέλημα ήταν να μάθω πρώτα την ομάδα. Να μάθω τον τρόπο λειτουργίας αγωνιστικά και όχι μόνο. Συνάντησα μία ομάδα με παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά. Εναν πρόεδρο που είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει. Αυτό, μαζί με την αγάπη του κόσμου, μου δίνει κίνητρο για να κάνω την δουλειά μου σωστά.

Στα τελευταία ματς προπονητής ήταν ο κ. Τερζής. Απέδειξε ότι μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτόν και στο μέλλον. Για αυτό παραμένει. Δεν έχουμε αγωνιστική κρίση αλλά πληρώνουμε τους χαμένους βαθμούς στα βατά παιχνίδια. Για αυτό βρισκόμαστε σε μία θέση που δεν αρμόζει στην ομάδα και σε αυτό που παρουσιάζουμε μετά τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που έγινε τις τελευταίες εβδομάδες, άσχετα που δεν πήραμε βαθμούς στα τελευταία δύο ματς. Με πονάει, όπως πονάει και τον κόσμο.

Προτεινόμενα Άρθρα