"Ντου" της Ρεάλ για Έρικσεν τον Ιανουάριο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει την… επίθεσή της για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει την… επίθεσή της για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Η “βασίλισσα” αναζητά ενίσχυση στη μεσαία γραμμή της και ο Δανός άσος κάνει τα πάντα για να φύγει από την Τότεναμ. Κάπως έτσι είναι πολύ πιθανό οι δρόμοι τους να συναντηθούν, καθώς οι Μαδριλένοι είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Έρικσεν και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς τελικά να γίνει η μεταγραφή. 

Στα σημερινά πρωτοσέλιδά τους τόσο η εφημερίδα “Marca” όσο και η “AS” αναφέρουν την πρόθεση της Ρεάλ να κάνει κίνηση για τον Δανό τον προσεχή Ιανουάριο καθώς τόσο ο Πολ Πογκμπά όσο και ο Ντόνι φαν ντε Μπέεκ είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις. 

Η Τότεναμ αναμένεται να ζητήσει περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ για τον Έρικσεν, ποσό που κρίθηκε απαγορευτικό από τη “βασίλισσα” πριν από λίγο καιρό, αλλά με δεδομένο ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν “καίγεται” για ενίσχυση στο κέντρο της ομάδας του δεν αποκλείεται τελικά τον Ιανουάριο να δοθούν αυτά τα χρήματα. 

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Δανού με την Τότεναμ λήγει το καλοκαίρι του 2020 άρα από 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα