Μετά το πέρας των πρώτων δύο αγωνιστικών της Basket League, o ΑΡΗΣ είναι εντός προγράμματος και οι δύο αγώνες που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τη συνέχεια.

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν τον ΠΑΟΚ και ηττήθηκαν από τον Ηρακλή και η μέχρι τώρα πορεία θεωρείται εντός προγράμματος, από την άποψη ότι πήραν μία λίαν απαραίτητη νίκη και γνώρισαν μία ήττα σε ένα γήπεδο απ’ όπου φυσιολογικά δε θα περάσουν πολλές ομάδες.

Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα και την εντός με τον Ιωνικό Νικαίας. Δύο νίκες σ’ αυτούς τους αγώνες θα δώσουν ώθηση στην ομάδα, για αρκετούς λόγους. Πρώτον, ακόμα βρίσκεται στο στάδιο του μονταρίσματος και ένα ξεκίνημα με 3-1 θα είναι ιδανικό. Δεύτερον, προετοιμασία και αγώνες γίνονται εν μέσω προβλημάτων (Μποχωρίδης, Τάλτον) και ένα 2-0 σ’ αυτά τα ματς θα δείξει ότι υπάρχουν η ποιότητα και οι λύσεις για να ξεπεραστούν οι αναποδιές. Τρίτον, για βαθμολογικούς λόγους, αφού θα δείξουν ότι η ομάδα μπορεί να στοχεύσει ψηλότερα φέτος και τέταρτον, θα είναι ένα καλό «εφόδιο» για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Μετά από την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται με ΠΑΟ (εκτός), Κολοσσό (εντός), Ήφαιστο (εκτός), Περιστέρι (εντός), Ρέθυμνο (εκτός), σε μία δύσκολη πεντάδα αγώνων.

Επί του παρόντος, βέβαια, στο μυαλό του Σούλη Μαρκόπουλου και των παικτών του είναι μόνο η αναμέτρηση με τη Λάρισα, απέναντι σε μία ομάδα που ξεκίνησε με 0-2 και ΘΑ «καίγεται» για τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα