"Δε νομίζω πως θα περάσουν πολλοί από το Βικελίδης"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη με ανατροπή απέναντι στον ΑΡΗ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που δεν παρέλειψε ωστόσο, να τονίσει πως αυτά τα ματς θα πρέπει να τα τελειώνει νωρίτερα ο Ολυμπιακός για να μην αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο να του κάνει ζημιά στο τέλος.

«Σίγουρα ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη όπως εξελίχθηκε το ματς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν νομίζω ότι πολλές ομάδες θα περάσουν από το Χαριλάου. Πήγε πολύ στη δύναμη, βρεθήκαμε πίσω, αλλά τα παιδιά τα έδωσαν όλα και τους αξίζουν συγχαρητήρια, ήταν τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί» και πρόσθεσε ως προς την παρουσία τη δική του και του Τοροσίδη: «Εμείς είμαστε στην ομάδα για να βοηθούμε όταν μας το ζητά ο προπονητής. Δουλεύουμε και όταν μας δίνεται η ευκαιρία βοηθούμε όσο μπορούμε. Σημαντικό είναι ότι στα αποδυτήρια έχουμε πολύ καλούς χαρακτήρες και αυτό βοηθάει στο δέσιμο της ομάδας στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε και για την παλιά του ομάδα λέγοντας: «Ο Άρης είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησα και έχω πολλούς φίλους εδώ. Είναι τεράστια ομάδα ο Άρης, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες, όπως είπα δεν πιστεύω ότι θα περάσει άλλη ομάδα από το ”Κ. Βικελίδης”», ενώ πρόσθεσε για τους «κιτρινόμαυρους» και τις αναμνήσεις του: «Έχω πολλούς φίλους και ανυπομονούσα να τους δω. Αυτό που κοιτάω όμως είναι η ομάδα μου, να κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται καλύτερα για να κερδίζουμε. Έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τον Άρη και είμαι πολύ περήφανος που ξεκίνησα από εδώ».

Για το πώς έφτασε στην ανατροπή ο Ολυμπιακός: «Αυτό που μας διακρίνει είναι η υπομονή, στην πρώτη ευκαιρία ισοφαρίσαμε και μετά ήταν θέμα χρόνου με την ποιότητα που έχουμε να κάνουμε και το 2-1. Βέβαια αυτά τα ματς πρέπει να τα τελειώνουμε γιατί αλλιώς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μπορείς να πάθεις ζημιά. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε».
Στο φινάλε δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Μεριά, επισημαίνοντας: «Ο Γιασίν έχει τη στήριξη όλων μας, μπορεί να έκανε κάποια λάθη, αλλά είναι μεγάλος παίκτης και τον έχουμε ανάγκη. Σημαντικό είναι η νοοτροπία, τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε».

Προτεινόμενα Άρθρα