"Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα γκολ"

από AllAboutARIS

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε στην κάμερα της Nova για το σημερινό παιχνίδι τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στην αναμέτρηση για να δικαιούται τη νίκη ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι οι τρεις βαθμοί είναι πάντα ζητούμενο για τον ΑΡΗ γι’αυτό θα προετοιμαστούν κατάλληλα στην διακοπή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στην κάμερα της Nova:

Για το ματς: “Πιστεύω στην αρχή της αναμέτρησης πετύχαμε το δύσκολο και το ιδανικό που ήταν να προηγηθούμε. Ο Ολυμπιακός χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο βρέθηκε στη συνέχεια μπροστά στο σκορ.

Εγώ μπήκα να παίξω στο δεύτερο ημίχρονο στην δεξιά πτέρυγα για να βοηθήσω σε μια πλευρά που ο Ολυμπιακός είχε πολλές πρωτοβουλίες από εκεί. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς για να κάνουμε διαχείριση του σκορ αλλά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ, σίγουρα θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε αυτό.”

Για το γεγονός ότι η ομάδα δέχτηκε δεύτερη σερί ανατροπή: “Πάντοτε είναι άσχημο να χάνεις και δυστυχώς εμείς ηττηθήκαμε σε δύο εντός έδρας παιχνίδια. Για εμάς είναι πάντα ζητούμενο η νίκη. Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας να προετοιμαστούμε για να κυνηγήσουμε νίκες στα επόμενα ματς.”

Προτεινόμενα Άρθρα