Το πρώτο ματς σε δύσκολες συνθήκες

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έχει δώσει πέντε αγώνες μέχρι τώρα, σε επίσημο και ανεπίσημο επίπεδο. Όλους στο "Nick Galis Hall" και σήμερα (5/10) θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί μακριά από την έδρα του.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έδωσε ελάχιστα ματς έως τώρα και όλα ήταν στο γήπεδό της. Τρία κεκλεισμένων των θυρών φιλικά (με Κολοσσό, Πανιώνιο, Σακχαλίν) και δύο τοπικά ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή. Σήμερα δε θα κάνει απλά το ντεμπούτο του σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά θα το κάνει και σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Το Ιβανώφειο αναμένεται κατάμεστο, αφού χθες η ΚΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε ότι έμειναν ελάχιστα εισιτήρια, από τους συνδέσμους. Συν αυτώ, η νίκη της Τετάρτης έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των «κυανόλευκων» και η ατμόσφαιρα αναμένεται «καυτή» σήμερα.

Ο ΑΡΗΣ έχει «μπαρουτοκαπνισμένους» ξένους που ξέρουν τι εστί εχθρική ατμόσφαιρα. Και όχι μόνο όσοι έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα, ο Γκάγκιτς για παράδειγμα αγωνιζόταν στην Παρτιζάν… Όμως αυτό δεν αναιρεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν σήμερα σε συνθήκες πίεσης και πρέπει να ανταπεξέλθουν και σ’ αυτό το κομμάτι, μη χάνοντας τη συγκέντρωσή τους σε κανένα σημείο του αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα