Οι… μαγκιές του Γιωργάκη έγιναν…χιούμορ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η προπαγάνδα ορισμένων πλέον έχει πάει σε άλλο επίπεδο καλύπτοντας και τα ΔΣ της Σουπερ λιγκ

Σίγουρα τις τελευταίες ώρες οι περισσότεροι θα έχουν διαβάσει την γραμμή που δόθηκε από συγκεκριμένες πλευρές για τα όσα έγιναν στο σημερινό ΔΣ της Superleague , ποια είναι όμως η πραγματικότητα; 

Την ώρα που ο Θόδωρος Καρυπίδης διαμαρτυρήθηκε σωστά για τις συνεχόμενες ανούσιες αναρτήσεις του Γιωργου Σαββίδη στα social media, η πλευρά του ΠΑΟΚ, μέσω του ΔΗμοκράτη Παπαδόπουλου απάντησε με…ασυναρτησιες και κάλυψε με τον μανδύα του χιούμορ τις ενέργειες του μεγαλομετχου της. Όπως ήταν και οι ασυναρτησιες της πλευράς του ΠΑΟΚ την στιγμη που ο Καρυπίδης ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του ΑΡΗ δεν έκαναν κανένα θέατρο και καθυστερήσεις στην Τούμπα, με τον τραυματισμό του Χουλιαν Κουέστα να είναι η καλυτερη απόδειξη. 

Την ώρα λοιπόν, που όλοι στο συμβούλιο της λίγκας έβλεπαν την πλευρά του ΠΑΟΚ να χάνει τα αυγά και τα πασχάλια, δούλεψε η …γραμμή που παρουσίασε τα θέματα στο ολο ζήτημα τελείως διαφορετικά. Δηλαδή, προπαγάνδα ακόμη και στα συμβουλια της λιγκας, με τους παρόντες όμως να γινονται μάρτυρες ης κυβιστησης του ΠΑΟΚ και τον τροπο με τον οποιον οι μαγκές τοιυ instagram μετατράπηκαν σε χιούμορ.

Προτεινόμενα Άρθρα