Για όσους φύγαν μακριά…

από Γιώργος Γκάτος

Αλλιώς ξεκίνησα να γράφω είναι αλήθεια. Είναι το κλίμα της…Θεσσαλονίκης τέτοιο. Τοξικότητα στο…έπακρο που πολλαπλασιάστηκε από τον άκρατο νεοπλουτισμό. Αυτές τις μέρες ακούω για τον…μάγκα που παραδέχθηκε το λάθος του και τον…ψευτόμαγκα που δεν το έκανε.

Από τότε βέβαια που ανακάλυψαν την συγνώμη ορισμένοι χάθηκε το φιλότιμο. Ακούω για το ότι δεν έβγαλε ο ΑΡΗΣ ανακοίνωση για τον Τζοβάρα λες και έβγαλε ο ΠΑΟΚ που τον σφύριξε μία εβδομάδα μετά τα… ωραία στο Καραισκάκης. Ακούω γιατί δεν ζήτησε ο ΑΡΗΣ και με τον ΟΣΦΠ ξένο ρέφερι, ενώ το έχει κάνει με επιστολή του για ΟΛΟΥΣ. Ακούω ότι ο καλύτερος έλληνας ρέφερι, πλέον έγινε ανεπαρκής και φυσικά μία άκρατη μπουρδολογία για την σχέση του ΑΡΗ με τον Ολυμπιακό. Θα μπορούσα να βάλω φωτογραφία από τις αγκαλιές στον Βόλο, τον Λιμπρεχτς, τον Μπανιώτη κτλ κτλ κτλ.

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα από Γκαγκάτση μέχρι…Γλου είναι γνωστά. Πρέπει όμως κάθε φορά να τα θυμίζω γιατί πολύ απλά κάθε χρόνο λέγονται τα ίδια παραμύθια.

Φέτος όμως η ημερομηνία συμπίπτει με την επέτειο των Τεμπών. Θα την…χαλάσω σε κάθε λογής κάφρο που επενδύει στην όποια αντιπαλότητα. Στον κάθε κάφρο που ντύνεται…οπαδός και ξεχνάει ότι η έννοια της λέξης είναι το ακολουθώ παντού πιστά και όχι… μαχαιρώνω τον αντίπαλο οπαδό.

Προτεινόμενα Άρθρα