Όπλο οι αρκετές επιλογές

από Αντώνης Γκάτζιος

Τρεις αγώνες σε επτά μέρες στο ξεκίνημα μιας σεζόν είναι έτσι κι αλλιώς πολλοί. Πόσω μάλλον για τον ΑΡΗ, ο οποίος έχει κάνει ελλιπή προετοιμασία.

Μέσα σε λιγότερο από τρεις ημέρες, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου δίνει δεύτερο αγώνα και μάλιστα καθοριστικό για τον έναν από τους δύο στόχους της. Με δεδομένο ότι το Σάββατο (5/10) ακολουθεί νέο παιχνίδι, πάλι με τον Ηρακλή, για το πρωτάθλημα στο Ιβανώφειο, ο κόουτς του ΑΡΗ είναι πιθανό να «ανοίξει» το ροτέισον σήμερα.

Την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε αγώνα 45 λεπτών, ο ΑΡΗΣ ουσιαστικά έπαιξε με «σφιχτό» ροτέισον, με δεδομένο ότι Φλιώνης (8’:55’’) και Σακελλαρίου (4’:55’’) αγωνίστηκαν λιγότερα από 10 λεπτά. Σήμερα, αναλόγως φυσικά και με την εξέλιξη του αγώνα, λογικά ο κόουτς του ΑΡΗ θα «πάει» πιο πολύ στον πάγκο του.

Αυτήν τη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» διαθέτουν μία δεκάδα «έτοιμων» παικτών, οπότε υπάρχει η ευχέρεια των επιλογών (σύμφωνα πάντα με τα «θέλω» του προπονητή που «ζει» την ομάδα καθημερινά) από τη στιγμή που οι αγώνες «με το καλημέρα» γίνονται με τόσο μεγάλη συχνότητα.

Προτεινόμενα Άρθρα