Καθάρισαν Γιουβέντους, Ατλέτικο

από AllAboutARIS

Μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία με 2-2 στην Μαδρίτη, τα δύο φαβορί του group επιβεβαίωσαν ουσιαστικά τη φήμη τους και πήραν τα πρώτα τρίποντα, όπως και το 1-2 στη βαθμολογία.

Η Γιουβέντους επικράτησε εντός 3-0 της Λεβερκούζεν, που πλέον έχει δύο ήττες σε δύο ματς, ενώ η Ατλέτικο υποχρέωσε στην πρώτη απώλεια την Λοκομοτίβ στην Ρωσία (0-2).

Τρία η Γιούβε, ένα ο Κριστιάνο

Σε 4-3-3 γύρισε το σύστημα ο Μαουρίτσιο Σάρι για τους Bianconeri, που είχαν την πρώτη φάση του ματς όταν ο Πιάνιτς έστειλε τρομερή μπάλα στον Κουαδράδο αλλά ο Ιγουαΐν δεν πρόλαβε. Ο Αργεντινός όμως έκανε τη ζημιά στην Μπάγερν στο 17′ όταν ο Τα έκοψε την μπαλιά του Κουαδράδο και εκείνος κατέβασε και εκτέλεσε χαμηλά στη γωνία για το 1-0. Οι Γερμανοί είχαν την κατοχή και με πιο δραστήριο παίκτη τον Φόλαντ προσπαθούσαν, όμως η επόμενη καλή στιγμή ήταν για την Γιούβε και τον Ιγουαΐν, όμως ο Χραντέτσκι απέκρουσε και το ημίχρονο έκλεισε έτσι.

Στην επανάληψη η Γιούβε ήταν πιο χαλαρή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε δύο απίστευτες για την κλάση του ευκαιρίες, όμως το 2-0 για τους Τορινέζους έγινε στο 61′ με το δυνατό τελείωμα του Μπερναρντέσκι μέσα από την περιοχή (2-0). Τελικά, χαρακτήρα party στην επικράτησε έδωσε ο Πορτογάλος super-star στο 89′ καθώς έπειτα από ασίστ του Ντιμπάλα, διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 3-0.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (74′ Μπετανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (78′ Ράμσεϊ), Ρονάλντο, Ιγουαΐν (83′ Ντιμπάλα).

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μποσζ): Χραντέτσκι, Βάιζερ, Τα, Σβεν Μπέντερ, Γουέντελ, Αράνγις (80′ Σινγκγκράβεν), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Χάβερτς, Ντεμιρμπάι (46′ Αμίρι), Φόλαντ, Αλάριο (68′ Παουλίνιο).

Το τελείωσε στην επανάληψη η Ατλέτικο

Αν και προερχόταν από το ντέρμπι με την Ρεάλ στην La Liga, Ατλέτικο είχε τις δυνάμεις και την ποιότητα να λυγίσει την Λοκομοτίβ στην Μόσχα (0-2) και να είναι πιο χαλαρή στη συνέχεια. Οι Rojiblancos είχαν δύο πολύ καλές φάσεις στο πρώτο μέρος, στο 19′ με τον Ντιέγο Κόστα και στο 39′ με τον Μοράτα, όμως στην επανάληψη δεν τις έχασαν. Στο 48′ ο Μοράτα έφυγε από δεξιά και έδωσε στον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1 και δέκα λεπτά μετά ο Ντιέγο Κόστα γύρισε σε κενό τέρμα στον Τόμας Παρτέι που είχε πολύ εύκολο έργο. Το 0-2 έμεινε ως το τελικό αφού στην καλύτερη φάση των Ρώσων, στο 74′ ο Κριχόβιακ είδε τον Ομπλακ να του λέει διπλό «όχι».

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σέμιν): Γκιγιέρμε, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Μουρίλο, Ρίμπους, Μπάρινοβ, Κριχόβιακ, Ιγκνάτιεβ (80′ Εντερ), Ζοάο Μάριο, Ζεμαλεντίνοβ (33′ Ιντόβου), Σμόλοβ (83′ Κολομέιτσεβ).

Ατλέτικο Μαδρίτης: (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ – Αρίας, Φελίπε, Χιμένες, Λόντι, Κόκε, Σαούλ, Τόμας, Ζοάο Φέλιξ – Ντιέγκο Κόστα, Μοράτα

Τα αποτελέσματα

Γιουβέντους – Μπάγερ Λεβερκούζεν 3-0
(17′ Ιγουαΐν, 62′ Μπερναρντέσκι, 89′ Ρονάλντο)

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
(48′ Ζοάο Φέλιξ, 58′ Παρτέι)

Η βαθμολογία
1. Γιουβέντους 4 (4-2)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 4 (4-2)
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 3 (2-3)
4. Μπάγερ Λεβερκούζεν 0 (1-4)

Επόμενη αγωνιστική (22/10)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν
Γιουβέντους – Λοκομοτίβ Μόσχας

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα