"Δείξαμε χαρακτήρα, πιστεύω στην ομάδα μου"

από AllAboutARIS

Ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ΑΡΗ επί του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Μποχωρίδης τόνισε στις δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και πήρε το ματς. Παράλληλα έδειξε να πιστεύει στις δυνατότητες του φετινού ΑΡΗ καθώς όπως υπογράμμισε αποκτήθηκαν έμπειροι παίκτες.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην παραμονή του στην ομάδα, δηλώνοντας χαρούμενος για αυτή την επιλογή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη:

“Το είχαμε πει από την αρχή ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Μαζευτήκαμε την τελευταία βδομάδα όλοι μαζί, οπότε για μας ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι, ειδικά μπροστά στον κόσμο μας. Μπήκαμε πολύ καλά, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς επιτρέψαμε να μας φτάσουν, δεν πήραμε διαφορά μεγαλύτερο από το ημίχρονο ακόμα. Παρόλα αυτά ενώ μας έφτασαν και μας ισοφάρισαν, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το ματς”.

Για τις αντοχές της ομάδας και κατά πόσο μπορούσε να ανταπεξέλθει σε παράταση: “Ήμουν σίγουρος για την ομάδα μου. Φέραμε πολύ καλούς ξένους αυτή τη χρονιά. Οι παίκτες είναι και έμπειροι και ταλαντούχοι. Πίστευα στην ομάδα μου και είμαι χαρούμενος που πήραμε αυτό το αποτέλεσμα”.

Για το πως προετοίμασαν τους νέους παίκτες για το ντέρμπι: “Ήξεραν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Τους το είχαμε πει, αλλά είναι έμπειρα παιδιά τα περισσότερα και ξέρουν πως να το διαχειριστούν και το γήπεδο και τον κόσμο. Όλοι βοήθησαν την ομάδα”.

Για τον κόσμο και την παρουσία του είπε: “Αυτό είναι που θέλαμε από την αρχή. Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να δείξουμε ότι θα δίνουμε 100% στο παρκέ. Θέλουμε να τους κρατήσουμε όλη τη χρονιά εδώ δίπλα μας”.

Για την παραμονή του: “Είμαι χαρούμενος που έμεινα. Ο ΑΡΗΣ είναι οικογένειά μου και θεωρώ πως έχουμε καλή ομάδα και θα πετύχουμε πράγματα.”

Προτεινόμενα Άρθρα