Νίκες για Λάτσιο, Ρόμα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Τα αποτέσματα της Serie A

Η Λάτσιο είχε χάσει στη μεσοβδόμαδη αγωνιστική από την Ιντερ και κόντρα στην ντεφορμέ, Τζένοα, στο Olimpico είχε εξαιρετική ευκαιρία. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες, καθάρισε από νωρίς την αναμέτρηση και επέστρεψε κοντά στην 4άδα. Στο 7′ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με αριστερό σουτ έκανε το 1-0 και στο 40′ με διαγώνια φωτοβολίδα ο Ράντου νίκησε τον… Ράντου για το 2-0. Στην επανάληψη ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έβγαλε στον Καϊσέδο που πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ιμόμπιλε σε τετ-α-τετ έπειτα από καταπληκτική ατομική ενέργεια και ασίστ του Λουίζ Φελίπε.

Με Τζέκο η Ρόμα
Μέσα στην εβδομάδα, η Ρόμα έχασε εντός από την Αταλάντα και τώρα επέστεψε στα καλά αποτελέσματα με το πέρασμα από την Λέτσε (0-1). Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Εντιν Τζέκο στο 56′ όταν δεν χρειάστηκε καν να πηδήξει για να πάρει την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μχιταριάν από δεξιά. Στο 80′ ο Λουτσιόνι έκανε πέναλτι με το χέρι, όμως ο Γκάμπριελ απέκρουσε το πέναλτι του Κολάροβ που πήγαινε στη γωνία, όμως οι νεοφώτιστοι παρά την προσπάθεια να αντιδράσουν δεν μπόρεσαν να πλήξουν τους Giallorossi που κράτησαν τη νίκη.

Ξεκόλλησε η Ουντινέζε
Την πρώτη της νίκη έπειτα από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στην Μίλαν πήρε η Ουντινέζε, που επικράτησε 1-0 της Μπολόνια στο Dacia Arena. Οι Friuliani πέτυχαν το μοναδικό γκολ στο 27′ με τον Στέφανο Οκάκα, ο οποίος ξέφυγε και με κεφαλιά αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Στρίγκερ-Λάρσεν. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο φινάλε για τα λίγα λεπτά των καθυστερήσεων και ο Ρομπέρτο Σοριάνο αποβλήθηκε.

Προτεινόμενα Άρθρα