"Καμίνι" το "Nick Galis Hall"!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει πάντα τη δική του σημασία. Βάλτε και ότι πρόκειται για πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και η «σούμα» βγάζει ότι το «Nick Galis Hall» θα είναι… σωστό καμίνι σήμερα.

Η κινητικότητα για τα εισιτήρια του ντέρμπι ήταν έντονη, από την Πέμπτη που βγήκαν στην κυκλοφορία. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα, ενώ είναι ευχάριστο ότι ιδιαίτερη αύξηση παρουσιάζουν και τα εισιτήρια διαρκείας. Το Παλέ σήμερα αναμένεται να είναι η γνωστή… μαύρη τρύπα που καταπίνει τους αντιπάλους και στήριξη του κόσμου στην ομάδα, αλλά και η πίεση που θα βάλει στον αντίπαλο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ντέρμπι.

Το τελευταίο είναι μία σημαντική παράμετρος, αφού από τους παίκτες του αντιπάλου, μόνο οι Έλληνες έχουν «εικόνες» από τέτοιους αγώνες. Οι τέσσερις από τους έξι ξένους είναι ρούκις στην Basket League και οι δύο που έχουν ξαναπαίξει (Λιούις στην Κύμη, Ουίγκινς σε Λαύριο, Ήφαιστο) σίγουρα  δεν έχουν αγωνιστεί σε συνθήκες τέτοιας πίεσης. Σαφώς ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να τους επηρεάσει με τη φωνή του.

Προτεινόμενα Άρθρα