Ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης στον Πογκμπά η Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Οι σχέσεις Πογκμπά-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν περάσει από χίλια κύματα ωστόσο από πλευράς "κόκκινων διαβόλων" υπάρχει πρόθεση για ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου.

Τη στιγμή που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υποστηρίζει ότι η Γιουνάιτεντ είναι στη μέση μιας διαδικασίας ανοικοδόμησης, προσπαθώντας να περιορίσει την απογοήτευση των οπαδών για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Νορβηγού.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την ανανέωση των συμβολαίων του Βίκτορ Λίντελοφ και Νταβίντ Ντε Χέα, οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν να “δέσουν” τον Πολ Πογκμπά με νέο συμβόλαιο, σε μία πολύ περίεργη απόφαση.

Ο Γάλλος χαφ έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να αποχωρήσει είτε για τη Γιουβέντους, είτε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η Γιουνάιτεντ θέλει να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Το τρέχον εκπνέει το 2021, ωστόσο η ομάδα του Μάντσεστερ μπορεί να το ανανεώσει αυτόματα μέχρι το 2022 και σύμφωνα με ρεπορτάζ από τους «Times» αυτό συνεπάγεται με άμεση αύξηση στις απολαβές του, που αυτή τη στιγμή αγγίζουν τις 160.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα