"Ανοιχτό του Τερζή, έχει πολύ καλή χημεία με τους παίκτες" (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο Άγγελος Χαριστέας αναφορικά με ττο θέμα προπονητή στον ΑΡΗ, μεταξύ τους κι αυτό της παραμονής του Απόστολου Τερζή σ’ αυτό το πόστο.

Με δηλώσεις του στην ΕΤ1, ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ επισήμανε:

“Όταν φεύγεις από την Τούμπα με ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να είσαι χαρούμενος, όμως εμείς δεν είμαστε γιατί δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Μας μένει μία πικρία πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Τα παιδιά πάλεψαν, τα έδωσαν όλα. Προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας 1-0. Όμως όπως βλέπετε η εικόνα της ομάδας στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει αλλάξει πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται, και από τον κ. Τερζή και από τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Από αύριο μπαίνουμε σε μία άλλη διαδικασία για το παιχνίδι του Σαββάτου. Έπαιξα πολλά χρόνια στο εξωτερικό και η νοοτροπία μου είναι ότι μετά από ένα ματς βάζουμε τελεία και ξεκινάμε για το επόμενο. Αν είχαμε λίγη περισσότερη τύχη, θα φεύγαμε με ένα μεγάλο και ιστορικό διπλό σήμερα”.

Ερωτώμενος αν ο Απόστολος Τερζής είναι μία νέα περίπτωση Κωστέμογλου, ο Άγγελος Χαριστέας σχολίασε: “Είναι μία σκέψη που έχουμε κάνει εδώ και αρκετό καιρό, γι’ αυτό κρατήσαμε τον κ. Τερζή για τους δύο τελευταίους αγώνες που ήταν κομβικοί και πολύ δύσκολοι. Ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας μας. Αύριο θα συζητήσουμε μαζί του. Αυτήν τη στιγμή αφήνουμε το θέμα πάρα πολύ ανοιχτό. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον Τόλη και γενικότερα τα παιδιά έχουν πάρα πολύ καλή χημεία μαζί του. Θα το συζητήσουμε αύριο με ηρεμία και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά και η δική μου παρουσία στην ομάδα έχει σκοπό να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις με καθαρό μυαλό και ό,τι είναι το καλύτερο της ομάδας. Αυτός είναι και δικός μου στόχος, το brand του ΑΡΗ να κάνει βήματα προς τα εμπρός και να λαμβάνονται οι κατάλληλες αποφάσεις για μία τόσο σημαντική θέση όπως αυτή του προπονητή

Προτεινόμενα Άρθρα