Μπορούσε ο ΑΡΗΣ, χωρίς νικητή το ντέρμπι των μικρών

από Γιώργος Γκάτος

Κυρίαρχος ο ΑΡΗΣ μετά την αποβολή του Μιχαηλίδη, δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης

Το πρώτο ημίχρονο είχε δύο πρόσωπα για τις δύο ομάδες. Στα πρώτα 25 λεπτά, ο ΑΡΗΣ απείλησε με τα σουτ των Μπαλικτσή και Μπακούτση, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Οι “Κιτρινόμαυροι” ήταν ανώτεροι, αλλά ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε με την σειρά του.

Στη συνέχεια και για περίπου 20 λεπτά, οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά και να οδηγούνται στα αποδυτήρια με τον δείκτη του σκορ στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τον ίδιο ρυθμό για τις δύο ομάδες, που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις. Η αποβολή του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μιχαηλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Πέτρο Μπακούτση, έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα στον ΑΡΗ το τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Οι “Κιτρινόμαυροι” πίεσαν ψηλά τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησαν τον ΠΑΟΚ που ήταν σε θέση άμυνας μετά την αποβολή αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης. Ένα γυριστό σουτ του Μέρο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης δεν έφτασε στον στόχο και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.  

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Γιαξής, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Γρόσδης, Πουρναράς (Κούτσιας 65′), Τσοπούρογλου (Θεοδωρίδης 83′), Πανίδης (Τάχατος 46′) , Δούμτσης (Παναγιώτου 76′), Τζόλης

ΑΡΗΣ (Κώστας Καζάνας): Παρίσης, Τσαγκαλίδης, Σενγκέργκης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καράμπελας, Χατζηπιρπιρίδης (Πάππας 72′), Μπακούτσης, Κοντοπούλης (Μέρο 72′), Καλαϊτζής (Κριμιτζάς 63′), Μπαλικτσής

Προτεινόμενα Άρθρα