Ισως και την τελευταία στιγμή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάτι κερδίζει, κάτι χάνει ο ΑΡΗΣ και στα δύο σενάρια που έχει στο μυαλό του ο Τερζής

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται πλέον ένα 24ωρα πριν το ντέρμπι της Τούμπας, με το τοποίο όσον αφορά την ενδεκάδα να παραμένει θολό.

Μία θέση είναι αυτή που βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα και αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, όπου υπάρχει το δίλημμα ανάμεσα σε Μπρούνο Γκάμα ή Ντάνιελ Λάρσον.

Μέχρι και χθες ο Τόλης Τερζής δεν είχε κατασταλάξει ακόμα στον παίκτη που θα συμπληρώσει την τριάδα πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε -Φετφατζίδης και Ντιγκινί θα είναι εκτός απροόπτου οι άλλοι δύο- ζυγίζοντας τα δεδομένα τόσο στην περίπτωση του Πορτογάλου και του Σουηδού. 

Με τον πρώτο – ο οποίος έχει και ελαφρύ προβάδισμα- ο ΑΡΗΣ έχει τη πλεονέκτημα στην δημιουργία από τον άξονα αλλά χάνει ανασταλτικά ενώ μπορεί να αγωνιστεί για 60-65 λεπτά το πολύ. Εάν από την άλλη επιλεγεί ο Λάρσον θα αγωνιστεί στα δεξιά και ο Ντιγκινί θα μετατοπιστεί στον άξονα στην πλάτη του Ιντέγε.

Ενδεχομένως η σημερινή τελευταία προπόνηση να είναι και αυτή της απόφασης, δεν αποκλείεται όμως αυτή να παρθεί λίγες ώρες πριν την σέντρα στην Τούμπα από τη στιγμή που αμφότεροι θα βρίσκονται στην αποστολή. Μία αποστολή στην οποία δεν αποκλείεται να επιστρέφει αυτή την εβδομάδα ο Μάρτιν Τόνσο, ενώ τις δικές του πιθανότητες έχει και ο Αμπού Μπα. 

Προτεινόμενα Άρθρα