Η ώρα των διαρκείας

από Αντώνης Γκάτζιος

Από τις 23 Ιουλίου που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΡΗ, η κίνηση ήταν όχι απλά μικρότερη του αναμενομένου, αλλά πιο υποτονική από ποτέ εδώ και πολλά χρόνια.

Κάτι λογικό σε ένα βαθμό, αφού οι φίλοι του ΑΡΗ έβλεπαν αδράνεια μηνών, που οδηγούσε σε φόβους ακόμα και για το πώς θα κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Έστω και την ύστατη στιγμή, ο «βραχνάς» των ban έφυγε, ο ΑΡΗΣ έχει έτοιμο το ρόστερ και η ΚΑΕ περιμένει ότι ήρθε η ώρα των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ομάδα ξεκινά σε μία εβδομάδα (ή πιο σωστά, πιθανότατα σε οκτώ μέρες) τις επίσημες υποχρεώσεις της και μάλιστα με ντέρμπι «αιωνίων».  Συνεπώς, αναμένεται έντονη κίνηση για τα διαρκείας της νέας σεζόν, Μία κίνηση που θα αυξηθεί αν το αποτέλεσμα της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι θετικό, αφού πάντα αυτοί οι αγώνες έχουν τη δική τους σημασία.

Πέραν της στήριξης στην ομάδα, τα διαρκείας είναι ένα έσοδο που προσδοκά η ΚΑΕ, αφού τα τηλεοπτικά είναι δεσμευμένα για το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και είναι πολύ σημαντική η κανονική οικονομική ροή στη διάρκεια της σεζόν, ώστε οι εκκρεμότητες αρχικά να μην αυξηθούν και στη συνέχεια να μειωθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα