Να προσέξει ο ΕΣΑΚΕ

από Αντώνης Γκάτζιος

Όσο κι αν ο ΑΡΗΣ έχει τις δικές του εκκρεμότητες, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει και ο ΕΣΑΚΕ οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να μην προγραμματίσει τον αγώνα για το Σάββατο 28/9, ή τουλάχιστον πριν… νυχτώσει για τα καλά.

Εκείνη τη μέρα, στις 17:30, ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ υποδέχεται την ΑΕΛ για τη Super League και όπως γίνεται κατανοητό, οι δύο αγώνες δεν είναι δυνατόν να συμπέσουν, ή έστω να έχουν διαφορά λίγων ωρών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΕΣΑΚΕ έχει προγραμματίσει τον αγώνα για το απόγευμα του Σαββάτου, κάτι που δεν είναι αποδεκτό. Είναι και θέμα Αστυνομίας φυσικά, η οποία λογικά δε θα επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Το ιδανικό για τον ΑΡΗ, αλλά και το σωστό γενικότερα, είναι να γίνει ο αγώνας την Κυριακή (29/9), κάτι που βολεύει άπαντες, αφού εκείνη την ημέρα δε γίνεται και ποδοσφαιρικ παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, ώστε οι φίλοι του ΑΡΗ να μπορέσουν να πάνε με την άνεσή τους και στους δύο αγώνες.

Στη χειρότερη πρίπτωση, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει Σάββατο στις 21:30, ώστε οι φίλοι του ΑΡΗ να προλάβουν να μεταβούν με την άνεσή τους στο «Nick Galis Hall», με δεδομένο μάλιστα ότι πρόκειται για ντέρμπι και θα υπάρξουν εύλογα «ουρές». Αν και, όπως αναφέρθηκε, το ιδανικό και σωστό είναι να διεξαχθεί η μπασκετική αναμέτρηση την Κυριακή.

Προτεινόμενα Άρθρα