Την Κυριακή, ποιος θα δίνει εικόνα στο VAR;

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποιος εγγυάται την σωστή παροχή εικόνας στους διαιτητές, όταν το κανάλι που θα μεταδίδει το παιχνίδι είναι συμφερόντων της γηπεδούχου ομάδος;

Το ντέρμπι της πόλης μονοπωλεί ήδη εν όψει της Κυριακάτικης σέντρας. Και μπορεί να είμαστε ακόμα αρκετά αλλά δημιουργείται ένα βασικό ερώτημα που έχει να κάνει με το VAR. 

Σε ένα κρίσιμο ντέρμπι, όπως αυτό που πλησιάζει, ποιος εγγυάται για την σωστή παροχή εικόνας στους διαιτητές από την στιγμή που η τηλεοπτική παραγωγή ανήκει στο PAOK TV; Δηλαδή το κανάλι που είναι συμφερόντων της γηπεδούχου ομάδας;

Μάλιστα κσθόλου τυχαίος δεν θα πρεπει να θωρειται ο προπαγανδιστικός θορυβος που δημιουργουν όλο αυτο το διαστημα για μη σωστή παροχή εικόνων απο την Nova στο VAR. Θόρυβος τον οποίο δημιουργούν ώστε να έχουν και πάτημα. 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να πάει προετοιμασμένη την Κυριακή στο ντέρμπι της πόλης και να αντιδράσει προς όλες τις αρμόδιες αρχές.

Μάλιστα την Πέμπτη στην σύσκεψη Αυγενάκη FIFA- ΕΠΟ για το VAR θα πρέπει να τεθεί το συγκεκριμένο θέμα και να υπαρξει διασφάλιση της ισονομίας και της ισότητας.

Προτεινόμενα Άρθρα