Φτάνει στα όριά του

από Αντώνης Γκάτζιος

Κάθε μέρα που περνά εντείνει και περισσότερο την αγωνία για το πώς θα παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ στο πρωτάθλημα που ξεκινά το μεθεπόμενο Σάββατο, 28/9.

Η υπόθεση των ban δεν έχει τελειώσει και αν αυτό δε συμβεί μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, ο κλοιός θα σφίξει σε όρια… πνιγμού για την ΚΑΕ, από την άποψη ότι θα είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει να έχει στη διάθεσή της πλήρες ρόστερ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλος είναι ομάδα που δημιουργήθηκε επίσης αργά, όμως έχει λίγο καιρό που κάνει προετοιμασία με όλο το ρόστερ, δίνει σειρά φιλικών αγώνων και απλό πλευράς ετοιμότητας, έχει ένα αβαντάζ ήδη.

Την ίδια ώρα, ακολουθούν άλλα δύο συνεχόμενα τοπικά ντέρμπι με τον Ηρακλή, ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά και έκλεισε νωρίς το ρόστερ του. Στο ξεκίνημα μιας σεζόν, αυτοί οι αγώνες έχουν τη δική τους σημασία, ειδικά για τον κόσμο, έστω κι αν δεν κρίνουν κάτι επί της ουσίας.

Το καλό σενάριο είναι να παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ πλήρης, αλλά σαφώς ανέτοιμος, αφού οι παίκτες του θα έχουν κάνει μετρημένες προπονήσεις μαζί. Το κακό είναι να παραταχθεί, τουλάχιστον στο πρώτο ματς, με μία σύνθεση που ούτε να φαντάζεται θέλει κανείς.

Όλα αυτά βέβαια εφόσον έχει κλείσει το ρόστερ μέχρι το πρώτο τζάμπολ και όλοι οι παίκτες είναι εδώ. Τελευταία παρατηρήθηκαν μέχρι και εσωτερικές διαφωνίες για το «φύγε εσύ – έλα εσύ» κάποιων παικτών. Όλα αυτά μέσα Σεπτεμβρίου, 11 μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ και εδώ η φράση που ταιριάζει είναι «μόνο αυτό έλειπε»…

Προτεινόμενα Άρθρα