Ήττα στο φινάλε για την Κ19

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19, με 1-2 από τον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας κρίθηκε τρία λεπτά πριν από το τέλος, όταν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερο γκολ από στημένη φάση. Νωρίτερα, ο ΑΡΗΣ είχε ισοφαρίσει το 0-1 του ημιχρόνου. Μάλιστα, ο ΠΑΟ έπαιζε με 10 παίκτες από τη φάση της ισοφάρισηε, κάτι που συνέβη και στον ΑΡΗ στο 90′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο του ΑΡΗ κάθισε ο προπονητής της Κ17, Κώστας Καζάνας, αφού ο Απόστολος Τερζής θα οδηγήσει τον ΑΡΗ στο αυριανό (15/9) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League.

Η ήττα ήταν άδικη για τον ΑΡΗ, ο οποίος ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και έδειξε θετική εικόνα, όμως πλήρωσε τα λάθη του και έχασε τον αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 28’, όταν σε μία φάση διαρκείας, ο Παρίσης αρχικά απεσόβησε τον κίνδυνο, όμως στη συνέχεια ο Ηλιάδης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 64’ ο Σιούτας ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Ηλιάδη. Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και απέβαλε τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο Μπακούτσης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε για τον ΑΡΗ.

Στο 87’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σιδεράς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα γβρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Παρίση για το 1-2. Με τη συμπλήρωση του 90λεπτου έμεινε και ο ΑΡΗΣ με 10 παίκτες, μετά την απογβολή του Μαρμαρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΡΗΣ: Παρίσης, Μαρμαρίδης, Μπαγκαλιάνης, Σεγκέργκης, Μέρο, Καράμπελας (Σιούτας 65′), Μπαγκούτσης, Τσαγκαλίδης (Βασιλόπουλος 80′),  Χατζηπιρπερίδης (Κατσουλίδης 65′), Κοντοπούλης (Κριμιτζάς 55′), ,Μπαλικτσής (Καλαϊτζής 55′).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Βαγιανίδης, Σπίνος, Ζαγαρίτης, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Σερπέζης, Καλομοίρης, Σούλτσε, Σαμαράς.

Προτεινόμενα Άρθρα