Αναμένοντας νέες "αφαιρέσεις"

από Αντώνης Γκάτζιος

Τα πρώτα δύο ban αποτελούν παρελθόν για τον ΑΡΗ και αναμένονται οι υπόλοιπες άρσεις, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει με κανονική σύνθεση τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς και Έρικ Μπάκνερ αφαιρέθηκαν από τη λίστα της ΦΙΜΠΑ και μένουν ακόμα έξι ban, περίπου δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει στείλει κι άλλες υπογραφές στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, κάτι που θα φανεί εφόσον υπάρξουν άμεσα νέες άρσεις τιμωριών.

Ανοιχτές παραμένουν δύο από τις έξι υποθέσεις (εφόσον δεν υπάρχει κι άλλη εκκρεμότητα). Ο Μάικλ Τζένκινς επανέλαβε χθες ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής με τον ΑΡΗ και όλα δείχνουν ότι η ΦΙΜΠΑ θα κληθεί να δώσει τη λύση, όταν πάρει όλες τις υπόλοιπες υπογραφές. Στην τελική ευθεία φαίνεται να βρίσκεται το θέμα του Βασίλη Καββαδά.

Την ίδια ώρα, ο Σούλης Μαρκόπουλος συνεχίζει το «χτίσιμο» του ρόστερ αναζητώντας τους παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα (οι εταιρίες που εκπροσωπούν τους Μόρις και Λι έχουν ανακοινώσει συμφωνία με τον ΑΡΗ) και ελπίζει ότι θα έχει πλήρες ρόστερ στην αυλαία της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα