"Ακυρο" σε Τραμετσάνι σύμφωνα με τους Κύπριους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από την στιγμή που ο ΑΡΗΣ ψάχνει προπονητή, θα είναι πολλοί και εκείνοι που θα αυτοπροταθούν στην ομάδα.

Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα ένας απίο αυτούς ήταν και ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός τεχνικός απομακρύνθηκε προσφάτως από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και ρεπορτάζ από την Μεγαλόνησο αναφέρει ότι προσπάθησε να συζητήσει με τους “κιτρινόμαυρους”, χωρίς φυσικά αυτοί να ασχολούνται με την περίπτωσή του. 

“Μετά και την αποδέσμευση του απ’ το ΑΠΟΕΛ, ο Πάολο Τραμετσάνι ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Με το βιογραφικό του να γράφει πλέον κατάκτηση πρωταθλήματος και τελικός κυπέλλου ο Ιταλός θεωρεί πως δεν θα δυσκολευτεί να βρει την επόμενη του δουλειά.

Έτσι ο Ιταλός δεν διστάζει να κτυπά πόρτες και θεωρεί πως η νεά του ποδοσφαιρική στέγη είναι θέμα χρόνου. Πρώτα κτύπησε την πόρτα του Απόλλωνα, με τους ανθρώπους της Λεμεσιανής ομάδας να του ρίχνουν «άκυρο» για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπειτα ακολούθησε ο Άρης Θεσσαλονίκης. Η κουβέντα όμως τελείωσε πριν καν αρχίσει καθώς οι άνθρωποι του Άρη ψάχνουν κάτι διαφορετικό.

Μετά και τα δυο όχι ο Πάολο στρέφει την προσοχή του αλλού. Ξέρει πως σύντομα θα βρεθεί σε πάγκο και ψάχνει να εξαργυρώσει το πέρασμα του απ’ το ΑΠΟΕΛ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα από την Κύπρο.

Προτεινόμενα Άρθρα