Το ταξίδι, οι απαντήσεις και η μάχη με το χρόνο

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι μέρες περνούν και η αγωνία μεγαλώνει για τον ΑΡΗ αναφορικά με την άρση των ban από τη ΦΙΜΠΑ.

Το AllaAboutARIS είχε αναφέρει ότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξίδι αυτό είχε να κάνει και με την υπόθεση των ban, αφού είναι απαραίτητο να επισπευστούν οι διαδικασίες που θα χρειαστούν, όταν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες υπογραφές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους παίκτες, αλλά και τους εκπροσώπους τους, αθλητικούς και νομικούς. Άγνωστο παραμένει επίσης το τι μέλλει γενέσθαι με τους Μάικλ Τζένκινς και Βασίλη Καββαδά…

Την ίδια ώρα, ο Σούλης Μαρκόπουλος προσπαθεί να έχει έτοιμη η ομάδα όταν η ΚΑΕ πάρει το πολυπόθητο χαρτί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΑΡΗ περιμένουν, ίσως και σήμερα, δύο θετικές απαντήσεις Αμερικανών παικτών, για να αρχίσει να σχηματοποιείται το το ρόστερ, με ένα σημαντικό “αν”, βέβαια.

Βλέπετε, για να αγωνιστούν οι ξένοι παίκτες πρέπει η ΚΑΕ να τελειώσει την υπόθεση των ban και αυτήν τη στιγμή δίνεται μάχη με το χρόνο, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα «κανονικά» στην πρεμιέρα της Basket League, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όπως έχει αναφερθεί πολλάκις, η οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει θα είναι μοιραία για τον ΑΡΗ, τουλάχιστον για την αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεών του, οι οποίες περιλαμβάνουν τρία τοπικά ντέρμπι σε ισάριθμες μέρες (ένα με τον ΠΑΟΚ και δύο με τον Ηρακλή).

Και αν σήμερα, 24 μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ, δεν είναι έτοιμα όλα ώστε να περιμένει η ΚΑΕ το «ΟΚ» από τη ΦΙΜΠΑ, γίνεται κατανοητό γιατί η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο…

Προτεινόμενα Άρθρα