Άρση των ban και βλέπουμε

από Αντώνης Γκάτζιος

Η άρση των ban παραμένει τη νούμερο 1 προτεραιότητα για τον ΑΡΗ στη δεδομένη χρονική στιγμή και όσο περνά ο χρόνος, τόσο μεγαλώνει η αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης.

Στις 23 μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της Basket League, η ζωτικής σημασίας εκκρεμότητα παραμένει και μέχρι να λυθεί τυπικά, ώστε να μπορέσει η ομάδα να πάρει τους ξένους που θέλει, όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του ψάχνουν νυχθημερόν παίκτες, κάνουν επαφές, όσο όμως υπάρχει αυτό το «αγκάθι», αγωνιούν και οι ίδιοι.

Αυτή η εκκρεμότητα είναι και ο λόγος που το AllAboutARIS δε θα ξαναμπεί σε κύκλο ονοματολογίας για παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν μόνο με άρση του ban. Πριν από δέκα μέρες βγήκε στη δημοσιότητα μία σειρά ονομάτων (και από δω), υπήρξαν προχωρημένες επαφές (τα ΜΜΕ δε βγάζουν από το μυαλό τους τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας), όμως μόνον ο Τζόρτζε Γκάγκιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προπονείται, χωρίς προς το παρόν να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον ΑΡΗ. Όταν λυθεί το θέμα των ban, θα υπάρξει μεταγραφολογία και μάλιστα έντονη, αφού τα κενά στο ρόστερ είναι πολλά και χρειάζονται άμεση κάλυψη.

Τη συγκεκριμένη υπόθεση χειρίζεται ο ίδιος ο Δημήτρης Γουλιέλμος και αναμένονται αποτελέσματα. Η εκκρεμότητα με τον Μάικλ Τζένκινς, όπως και η δήλωση του Νίκου Λώτσου ότι ο Βασίλης Καββαδάς δεν έχει υπογράψει ακόμα είναι εστίες προβληματισμού και μένει να φανεί τι κινήσεις έχουν γίνει για να τελειώσει άμεσα η υπόθεση, που θα κρίνει αν ο ΑΡΗΣ θα μπορέσει να κατεβάσει μία κανονική ομάδα στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα