Το αδιέξοδο συνεχίζεται

από Αντώνης Γκάτζιος

Στα άκρα οδηγείται η σχέση ΑΡΗ και Λευτέρη Μποχωρίδη, αφού καμία πλευρά δεν υποχωρεί, ώστε να λυθεί η συνεργασία τους.

Ο 25χρονος γκαρντ απουσίασε και από τις δύο σημερινές (2/9) προπονήσεις της ομάδας, κάτι που συνέβη και την περασμένη Παρασκευή (30/8), δείχνοντας έμπρακτα ότι δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει αν δε βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο ΑΡΗΣ από την άλλη τονίζει ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ, κάτι που παραδέχεται και η πλευρά του Μποχωρίδη, και πως πρέπει να είναι παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Είναι άγνωστο το πού θα καταλήξει αυτή η υπόθεση, αν και σ’ αυτές τις περιπτώσεις κατά συντριπτικό ποσοστό οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Πάντως τις τελευταίες μέρες δεν έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το θέμα είναι ότι ο ΑΡΗΣ έχει ακόμα ένα πρόβλημα, το οποίο προστίθεται στα πολλά που υπάρχουν, με κυριότερο το ότι… δεν έχει ομάδα, 24 μέρες πριν από το τζάμπολ της Basket League.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα (2/9) με δύο προπονήσεις και αύριο) θα γίνει μία προπόνηση, στο “Nick Galis Hall”.

Προτεινόμενα Άρθρα