Η Μπαρτσελόνα γκέλαρε ξανά

από AllAboutARIS

Η Μπαρτσελόνα είδε τον Ανσού Φατί να γίνεται ο νεαρότερος σκόρερ της ιστορίας της, όμως ένα χέρι του Πικέ εντός περιοχής λίγο πριν το τέλος την καταδίκασε σε εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα της Οσασούνα (2-2).

Το μόνο σίγουρο είναι πως χωρίς τον Λιονέλ Μέσι (αλλά και τον Λουίς Σουάρες) η Μπαρτσελόνα θα δυσκολεύεται σε κάθε γήπεδο, απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ και ήδη μετά από τρία παιχνίδια μετρά δύο γκέλες στην ισπανική επαρχία μακριά από την Βαρκελώνη.

Οι Καταλανοί θα θέλουν να ξεχάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το άθλιο πρώτο μέρος, όπου δεν είχαν τελική προς την εστία της Οσασούνα για 42 λεπτά. Η ομάδα της Ναβάρα μάλιστα άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό εναέριο βολέ του Ρομπέρτο Τόρες (7’) και έδειχνε να ελέγχει απόλυτα την αναμέτρηση.

Στην ανάπαυλα ο Βαλβέρδε είπε να ταρακουνήσει λίγο τα νερά, ρίχνοντας μέσα τον 16χρονο Ανσού Φατί κι εκείνος μέσα σε 5 λεπτά τον δικαίωσε. Με εκπληκτικό άλμα και άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-1 (51’) και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ των Καταλανών στο πρωτάθλημα μπροστά από Λιονέλ Μέσι και Μπόγιαν Κρκιτς!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Βάσκος έριξε στο παιχνίδι τον Αρτούρ και η νέα του έμπνευση απέδωσε πάλι καρπούς. Με διαγώνιο σουτ ο Βραζιλιάνος έκανε το 1-2 (64’) και όλα έδειχναν ότι οι Καταλανοί πάνε για μία ακόμα ανατροπή.

Ωστόσο, ήταν φανερό ότι δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο. Ο τερ-Στέγκεν γλίτωσε το 2-2 (78’) με σπουδαία απόκρουση σε προσπάθεια του Βιγιάρ, όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα από τα 11 βήματα, όταν το χέρι του Πικέ εντός περιοχής έδωσε την ευκαιρία στον Τόρες να κάνει το 2-2 (81’), που δεν άλλαξε παρά την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κάρες Πέρες ένα λεπτό πριν το φινάλε.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα