Νίκη και… φεύγει για τη διακοπή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρώτη… έξοδος απόψε για τον ΑΡΗ στο φετινό πρωτάθλημα, την οποία θέλει να συνδυάσει και με την παρθενική του νίκη για φέτος.

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας οι “κιτρινόμαυροι” φιλοξενούνται από τον ΝΠΣ Βόλου στις 21:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1) για την 2η αγωνιστική της Super League 1.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδης δεν έχει το περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, η οποία θα την “οδηγήσει” όμαλα στις δύο εβδομάδες της διακοπής που ακολουθούν. 

Το έργο του ΑΡΗ βέβαια δεν αναμένεται εύκολο, αφού ο Βόλος είναι ναι μεν νεοφώτιστος αλλά και αρετά ανεβασμένος μετά την νίκη στην πρεμιέρα επί του Πανιωνίου. 

Με καθαρό μυαλό και… Μαντσίνι

Το πρώτο που θέλει να δει απόψε ο Σάββας Παντελίδης από την ομάδα του, είναι ηρεμία και καθαρό μυαλό τα οποία δεν είχε σε μεγάλο διάστημα του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο προπονητής του ΑΡΗ έκανε την έκπληξη με την παρουσία του Ντάνιελ Μαντσίνι στην αποστολή, από την οποία άφησε εκτός τον Γιουνές και τους τραυματίες Βέλει-Μπάσα

Η αποστολή του ΑΡΗ:  Κουέστα, Έμαν, Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαρτίνες, Τόνσο, Μαντσίνι, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης και Φετφατζίδης.  

Ο… ενθουσιώδης Βόλος

Ο ΑΡΗΣ θα βρει απέναντί του μία ομάδα που δεν έχει τόση ποιότητα αλλά σίγουρα διαθέτει μεγάλο ενθουσιασμό και κίνητρο μετά το 1-2 επί του Πανιωνίου, σε συνδυασμό φυσικά με την πρώτη της παρουσία στην κατηγορία.

Ο Βόλος θα παραταχθεί απόψε χωρίς άγχος και με κίνητρο να κάνει ακόμη μία… ζημιά, ειδικά κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο ΑΡΗΣ. Ο Χουάν Φεράντο θα ανακοινώσει απόψε την αποστολή του αγώνα, από την οποία θα απουσιάζει ο Σεμπάστιαν Μπασόνγκ ο οποίος υπέστη ρήξη τένοντα την περασμένη εβδομάδα 

Η “ταυτότητα” του αγώνα

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
21:30, ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.-ΑΡΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ
: “ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ”
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας)
4ος: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΣ: Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης)

Προτεινόμενα Άρθρα