Αποφασίζει ο Παντελίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα οι τελικές δοκιμές από τον Σάββα Παντελίδη

Δύο μέρες απέμειναν στον ΑΡΗ για την δεύτερη αναμέτρησή του στο φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου στο “Πανθεσσαλικό”. 

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα την προτελευταία της προπόνηση, πριν το ματς του Σαββάτου (31/08), στην οποία αναμένονται και οι τελικές δοκιμές του Σάββα Παντελίδη όσον αφορά την ενδεκάδα.

Για ακόμη μία εβδομάδα οι επιλογές του 54χρονου τεχνικού είναι συγκεκριμένες και δύσκολα θα αλλάξει πολλά πράγματα. Κάτι που αφορά κυρίως την μεσοαμυντική γραμμή του, όπου είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ο Χουλιάν Κουέστα μπροστά από την τετράδα των Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήση και Κόρχουτ. 

Λογικά δεν θα αλλάξει κάτι ούτε στα χαφ με τους Ματίγια και Σάσα ενώ όπως φαίνεται για ακόμη μία εβδομάδα είναι πιθανό να παραμείνει ανοικτή η θέση του αριστερού εξτρέμ -Λάρσον ή Μαρτίνες οι βασικές επιλογές- με τους Ντιγκινί, Φετφατζίδη και Ιντέγε να συμπληρώνουν την ενδεκάδα. 

Ολα τα παραπάνω ισχυούν με δεδομένο ότι ο Παντελίδης δεν θα προχωρήσει σε κάποια έκπληξη ή διαφοροποίηση στα πλάνα του, κάτι που αναμένεται να φανεί σήμερα. 

Προτεινόμενα Άρθρα