Με (Τ)ζήλο θέλατε και VAR;

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μετά το απίστευτο παιχνίδι με την Μόλντε είναι αλήθεια ότι ο Αρειανός περίμενε διαφορετικά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Πολύ γρήγορα θα σημειώσω ότι ο ΑΡΗΣ έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δέχθηκε ένα γκολ, αλλά την ίδια στιγμή είχε δοκάρι με τον Μαρτίνες μετά από εκπληκτική ενέργεια του Φετφατζίδη και δύο τετ-α-τετ με Ιντέγε και Ντιγκινί που έβγαλε ο πολύ καλός Σωτηρίου. Δεν μου άρεσε ο τρόπος μετάβασης της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, αλλά σωστά μου σημείωσε ένα φίλος ότι έλειπε και ο Βέλεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ έχει…πατήσει τον ΟΦΗ(σε σχέση με πέρσι είναι καλύτερος και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο) έχει και άλλο δεύτερο δοκάρι, έχει 4-5 κλασικές ευκαιρίες, έχει χαμένο πέναλτι (για όσους δεν ξέρουν τους κανονισμούς και κόντρα στον λαικισμό θα σημειώσω ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός και ορθώς δίνεται κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα), αλλά από κει και πέρα ο κ. Μανούχος παρέα με τον κ. Τζήλο διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Καταρχήν είναι ξεκάθαρα κόκκινη κάρτα στον Νέιρα για το χτύπημα εκτός φάσης στον Σάσα.

Προτεινόμενα Άρθρα