"Βλέπει" Άνταμ Σμιθ

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ αποκτά δίδυμο "πλάβι" στη ρακέτα, με τους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Τζόρτζε Γκάγκιτς, όμως ο Σούλης Μαρκόπουλος ρίχνει μεγάλο βάρος και στην περιφέρεια, όπου αναμένεται να αποκτηθούν τρεις Αμερικανοί.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο κόουτς του ΑΡΗ είναι αυτή του Άνταμ Σμιθ. Ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ (27, 1.85μ.) αγωνίστηκε πέρυσι στη Ραβένα του Αντρέα Ματσόν, στην Α2 Ιταλίας, με 24 πόντους ανά αγώνα. Ο Σμιθ έχει παίξει και σε Ορλαντίνα και Σαλόν και είναι πολύ καλός σκόρερ, με έφεση στο τρίποντο και εξαιρετικά ποσοστά στις ελεύθερες βολές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Σμιθ ενδιαφέρεται έντονα και ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος μάλιστα φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτησή του. Μένει να φανεί αν το «μπάσιμο» του ΑΡΗ θα αλλάξει τα δεδομένα.

Σ’ όλα αυτά πρέπει να σημειωθεί ότι για να οριστικοποιηθεί οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να λυθεί και τυπικά η υπόθεση των ban, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα, όμως στον ΑΡΗ αισιοδοξούν ότι το θέμα θα λυθεί εντός χρονικών ορίων, ώστε η ομάδα να πάρει κανονικά τους ξένους της.

Προτεινόμενα Άρθρα